vajszlo.png

Tájékoztatás - A téli rezsicsökkentés kiterjesztéséről

TÁJÉKOZTATÁS

Értesítjük a lakosságot, hogy a 1210/2018.(IV.6) Korm.határozat értelmében a téli rezsicsökkentés kiterjesztése kizárólag a kiépített gázhálózattal nem rendelkező településeket érinti, így Vajszló nagyközségben ilyen támogatás nem igényelhető.
Az érintett települések listája és a támogatás összege a Korm.határozat 2.számú mellékletében olvasható, mely IDE KATTINTVA megnézhető!

 

Dr.Kiss Mónika
jegyző

TÁJÉKOZTATÁS a tűzgyújtásra vonatkozó szabályokról

Tájékoztatjuk a  Tisztelt lakosságot, hogy a tűzgyújtásra vonatkozó szabályokat a HELYI RENDELETEK menüponton belül a 2013.évi rendeltek között "az avar és kerti hulladékok nyílttéri égetéséről" szóló 9/2013. (V.30.) számú rendelet tartalmazza.
Kérjük a rendelet betartását!

Dr.Kiss Mónika jegyző

 

 

Tájékoztatás - településrendezési terv

TÁJÉKOZTATÁS


Tájékoztatjuk a lakosságot és az érintett - eljárásban részt vett - szakhatóságokat, hogy Vajszló nagyközség településrendezési tervének 5.számú teljes eljárás szerinti módosítására vonatkozó végső, jóváhagyott dokumentációja az alábbi linken elérhető.

 

Helyi építési szabályzat

Módosító határozat

Módosító rendelet

SZA-1 Külterületi szabályozási terv

SZA-2 Belterületi szabályozási terv

SZE Szerkezeti terv

 

Dr. Kiss Mónika jegyző

 

Tájékoztatás ügyfélfogadási rend változásról

TÁJÉKOZTATÁS

Értesítjük a lakosságot, hogy a Vajszlói Közös Önkormányzati Hivatal ügyfélfogadási rendje 2016.november 1. napjától megváltozik, az ügyfélfogadás szerdán és pénteken is szünetel (Részletek a ÜGYFÉLFOGADÁSI REND menüpontban)

Dr.Kiss Mónika jegyző

T Á J É K O Z T A T Á S

TÁJÉKOZTATÁS
 
Tájékoztatjuk a lakosságot és az érintett szakhatóságokat, hogy Vajszló Nagyközség településrendezési eszközeinek módosítása tárgyában folyó munkák Véleményezési dokumentációja elkészült, mely az alábbi linken érhető el:
 
 
Horváth István polgármester megbízásából:
Dr.Kiss Mónika 
jegyző