vajszlo.png

Téli rezsicsökkentés - Gázpalack

TÁJÉKOZTATÁS

A téli rezsicsökkentés végrehajtását követően szükségessé váló további intézkedésekről szóló 1364/2018. (VII. 27.) Korm. határozat vonatkozásában a 2018. október 15. napjáig benyújtott igény vonatkozásában történő egy alkalommal lehetséges tüzelőanyag módosítás kapcsán tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a propán-bután palackos gázt a FLAGA Hungária Kft. helyben biztosítani tudja. Nem jelent plusz költséget a háztartások számára az elszállítás, tehát a teljes 12.000,- Ft-os támogatási összeg igénybe vehető.

Az átvétel a FLAGA partner gázcsere-telepén (Vajszló, Batthyány u. 70.) történik majd, a cég által kibocsátott gázbónusszal.

A 12.000,- Ft-os keretösszeget figyelembe véve ez 3 db bónuszt jelent háztartásonként, (egyenként 4.000,- Ft értékben) melyek a fenti gázcsere-telepen válthatók be csere palack ellenében.

A gázpalack értékének 4.000,- Ft-ot meghaladó részét készpénzben a helyszínen szükséges rendezni.

A bónuszok átvételére a Vajszlói Közös Önkormányzati Hivatalban lesz lehetőség, melynek időpontjáról értesítést küldünk.

A bónuszok különböző időpontokban is beválthatók, nem szükséges a 3 db-ot egyszerre felhasználni.

Az idős emberek korlátozott lehetőségeire tekintettel, igény szerint a FLAGA partner vállalja a gázpalackok házhozszállítását csütörtöki és pénteki napokon.

Kérjük, hogy amennyiben használ propán-bután palackos gázt és ez a lehetőség megfelelő az Ön számára, szíveskedjen a módosítás végett 2019. január 25. napjáig (péntekig) a Vajszlói Közös Önkormányzati Hivatalban megjelenni.

                                                                    Vajszló Nagyközség Önkormányzat

                                                                  Képviselő-testülete

Megosztom